2 komentar:

  1. Akang sesah di download mun tiasa mah di geuntos link download na ku zippyshere

    BalasHapus
  2. kang di antos carita nu baru bulan juli-oktober na numawi antara bulan eta tara k bujeung k dangukeun..

    BalasHapus