2 komentar:

  1. kang upload deui atuh carita jum'at kliwon nu paling baru, nu ieu mah tos sadayana di unduh..nyungkeun perhatosan nana..hatur nuhun di antos !!!

    BalasHapus
  2. Lapor, Link na tos reksak, henteu tiasa di download.

    BalasHapus